Oficjalne forum komunikatora Tlen.pl: poczta.o2.pl - nie dziala! - Oficjalne forum komunikatora Tlen.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

poczta.o2.pl - nie dziala! Chwilowe problemy z dostępem do skrzynki e-mail.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   saint 

  • Stały Tleniarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 58
  • Rejestracja 23.01.2006
  • TlenID:lukasz
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Pcim dolny

Napisano 17 maj 2007 - 10:11

Witam,

co moze byc przyczyna. Od wczoraj wieczora nie moge sie zalogowac na poczte z o2 :/
Caly czas mam napis


Chwilowe problemy z dostępem do skrzynki e-mail.
Spróbuj ponownie za kilka minut.



2 kumplom poczta dziala bez problemu :/

a ja mam caly czas taki komunikat :/
0% - ukradli mi moje "%" degeneraci! :(

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   andk 

  • andk206 [tm]
  • Grupa Moderator
  • Postów 3127
  • Rejestracja 09.01.2004
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:z po za

Napisano 17 maj 2007 - 11:19

przyczyną może być to, że coś jest zepsute. polecam http://kontakt.o2.pl/

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   emi0lia 

  • Nowy Tleniarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja 17.05.2011

Napisano 17 maj 2011 - 17:54

Wyświetl postUżytkownik saint dnia 17 maj 2007 - 11:11 napisał

Witam,

co moze byc przyczyna. Od wczoraj wieczora nie moge sie zalogowac na poczte z o2 :/
Caly czas mam napis


Chwilowe problemy z dostępem do skrzynki e-mail.
Spróbuj ponownie za kilka minut.



2 kumplom poczta dziala bez problemu :/

a ja mam caly czas taki komunikat :/



Witam,
mam taki sam problem (tyle ze Tobie za pewne otwiera się strona), od wczoraj nie mogę wejsc na o2.pl , nawet strona nie chce mi sie otworzyc, czy to jakas przerwa techniczna? czy cos robią na tej stronie? jak to rozumiec? czy cos u mnie sie dzieje? o co chodzi? prosze o pomoc.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   frux541 

  • Doświadczony Tleniarz
  • Grupa Wtyczkopisarz
  • Postów 218
  • Rejestracja 11.09.2007
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 18 maj 2011 - 01:34

U mnie portal o2.pl otwiera się bez problemu. Prawdopodobnie masz problem na łączach. Nie podałaś jaki konkretnie komunikat błędu się pojawia w przeglądarce: 404, 500, czy jeszcze jakiś inny. Możliwe także, że coś jest przejściowo nie tak z DNS-ami twojego ISP. Proponuję w związku z tym się z skontaktować z Twoim ISP, jeśli problem się powtarza.

Edit : Wypadało by jeszcze sprawdzić ustawienia firewalla zarówno na komputerze z którego się łączysz, jak i na ewentualnym ruterze (jeśli używasz do rozdzielenia łącza). Nie zawadzi także sprawdzić plik hosts w systemie Windows - może ktoś / coś zrobił ci kawał (typowa ścieżka to C:\Windows\System32\drivers\etc)

Użytkownik frux541 edytował ten post 18 maj 2011 - 01:41


#5 Użytkownik nie jest zalogowany   emi0lia 

  • Nowy Tleniarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja 17.05.2011

Napisano 18 maj 2011 - 15:59

Wyświetl postUżytkownik frux541 dnia 18 maj 2011 - 02:34 napisał

U mnie portal o2.pl otwiera się bez problemu. Prawdopodobnie masz problem na łączach. Nie podałaś jaki konkretnie komunikat błędu się pojawia w przeglądarce: 404, 500, czy jeszcze jakiś inny. Możliwe także, że coś jest przejściowo nie tak z DNS-ami twojego ISP. Proponuję w związku z tym się z skontaktować z Twoim ISP, jeśli problem się powtarza.

Edit : Wypadało by jeszcze sprawdzić ustawienia firewalla zarówno na komputerze z którego się łączysz, jak i na ewentualnym ruterze (jeśli używasz do rozdzielenia łącza). Nie zawadzi także sprawdzić plik hosts w systemie Windows - może ktoś / coś zrobił ci kawał (typowa ścieżka to C:\Windows\System32\drivers\etc)



Sprawdziłam i wszystko jest dobrze, zaden błąd nawet Mi sie nie wyswietla, tylko Program Internet Explorer nie moze wyswietlic tej witryny i tylko tyle. Mam problem tylko z tym o2.pl.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych