Heroes V Zapraszam do dyskusji o tej grze
Napisano 05 maj 2004 - 21:23
Heroes IV - to miała być gra roku 2003. Panowie z 3DO, oddziału New World Computing obiecywali złote góry. Ale końcowy efekt według większości graczy był marny. Mimo wszystko IMO gierka nawet dobra. 3DO zaczęło prace nad Heroes V i nawet powstało kilka grafik i szkiców, ale NWC ogłosiło bankructwo. Prawa do pracy nad Heroes V przejęła francuska firma Ubisoft; programisci zaczęli od początku.
Dla tych co chcą wiedzieć więcej : Jaskinia behemota - Nie tylko o H5 ale takze o pozostałych częściach (polecam WOG'A !!)
Jakie macie oczekiwania wobec nowej części "Herosów Magii i Miecza" ???
Napisano 06 maj 2004 - 07:28
Użytkownik Hellburn dnia 5.05.2004 |22:23| napisał
Szkoda ,że strona którą podałeś nie wyswietla się:(
Napisano 06 maj 2004 - 07:53
Napisano 06 maj 2004 - 07:57
Użytkownik Cieniek dnia 6.05.2004 |08:53| napisał
dzięki za wyjaśnienie :)
ten link działa :)
#9 _MEK_
Napisano 08 maj 2004 - 13:09
widze ze chlopaki najezdzaja na 4 a ja wlasnie uwazam ze to byla bardzo dobra seria nie wiem co wam sie w niej nie podoba 3 tak samo mi sie podobala poprostu troche inna konwencja ale za to wiecej mozliwosci minusem byl brak gradow ktory na dobra sprawe nie przeszkadza nie ma latania z jednostkami do zamku upgradowania ich mysle ze trzeba w 4 uczyc sie pewnych zeczy od nowa i to graczy zniechecalo wrecz nie sprobowali zagrac tak naprwade i poczuc prawdziwy klimat tej gry zreszta czesto tak robia jeszcze cos nie sprwdza widza ze jest cos innego i odrazu beeeee
co do 5 przyznam sie ze prezentowane na stronie http://heroes.cdprojekt.com/ pierwsze sceny z gry firm 3do podobaly mi sie taka swoista niezla grafika 3d z fajnym oswietleniem a potem ta wiadomosc ze teraz ubisoft robi 5 i to od nowa! no ale szkice z gry wygladaja ciekawie no nic trzeba tylko czekac moze ubisoft czyms nas zadziwi bo jak narazi robi raczej dobre gry innego gatunku
pozdrawiam MEK :)
Napisano 08 maj 2004 - 18:28
Cytat
:offtopic:
Cytat
No z tego co słyszałem/czytałem to większosc powiedziała że kicha. Ja jednak sądzę że nawet 4 ma swój klimat.
Cytat
Mowa. Te szkice (moze troche "mangowe") mi sie podobają i to masakrycznie. Szczególnie ten "niby" pies (prawdopodobnie "Hell Hound") :)
Napisano 15 wrzesień 2004 - 15:41
Cytat
Przygotowywany od pewnego czasu nieoficjalny dodatek do Heroes III został niedawno opublikowany. The Wake of Gods wprowadza wiele ciekawych elementów do gry, m.in. trzeci upgrade, możliwość burzenia miast, miasta o nieokreślonym typie, możliwość migracji miast (zmiany typu), nowe jednostki (np. duchy), nowe artefakty, system skryptów (podobny zapewne do tego, który zobaczymy w Heroes IV) i wiele innych modyfikacji. Strona poświęcona temu dodatkowi jest hostowana na Celestial Heavens Unleashed pod tym adresem: http://www.strategyplanet.com/homm/wog.
żródło
Użytkownik kingtlen edytował ten post 15 wrzesień 2004 - 15:55
Napisano 15 wrzesień 2004 - 16:18

Logowanie